Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

σχετικά με

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Από το 2015 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Μας FRESH LAND FRUITS & VEGETABLES LTD , ασχολείται με την εισαγωγή Φρέσκων Φρούτων  και Λαχανικών κυρίως από την Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία, Αίγυπτο, Ολλανδία, από Λατινική Αμερική κ.λ.π. και φυσικά η εταιρεία μας στηρίζει πάντοτε την τοπική αγορά της Κύπρου.

Η ποιότητα των προϊόντων και η σχολαστικότητα των διαδικασιών παραλαβής , αποθήκευσης των προϊόντων μας και στη συνέχεια εις την διανομή των προϊόντων, είναι σίγουρα τα πιο χρήσιμα εργαλεία για την εργασία μας.

Σίγουρα με  χωρίς πάθος και χωρίς στόχους από την πλευρά της εταιρείας δεν θα ήμασταν αυτό που είμαστε μέσα σε μια περίοδο 5 χρόνων  ζωής, όπου έχουμε καταφέρει  να φέρουμε την εταιρεία εις τις πρώτες θέσεις εις την Κυπριακή αγορά  όσον αφορά την εισαγωγή Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών.

Η ΟΜΑΔΑ

ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - CEO

Συναρπαστικός, προσαρμόσιμος και εμπορικά προσηλωμένος, ο Δημήτρης οδηγεί προς τα εμπρός την επιχειρηματική στρατηγική. Επικεντρώνεται κυρίως στην επέκταση της εταιρίας, εξαπλώνει ακόμα περισσότερο την επίγνωση και την απελευθέρωση νέων αγορών. Ο Δημήτρης προωθεί την εταιρία σε Κύπρο και εξωτερικό προσπαθώντας να εδρεώσει το όνομα της ως μια από της πιο ποιοτικές λύσεις στον τομέα των φρούτων και των λαχανικών.

ΠΕΡΣΕΑΣ ΜΥΛΩΝΑΣ - FINANCIAL CONTROLLER

Ο Περσέας δουλέυει πολύ κοντά με τον διευθύνων σύμβουλο για την επισκόπηση των λογιστικών και χρηματοοικονομικών της εταιρίας. Υπέυθυνος για τη συστηματική εξαίταση των λογιστικών εγράφων και την μηνιαία καταγραφή των εγράφων προσαρμογής, των λογαριασμών, το σχέδιο οικονομικών καταστάσεων και τις διάφορες αναφορές όπως τον προυπολογισμό και τις πωλήσεις. Η εμπειρία του αλλά και η πολυετή του πείρα, βοηθά την εταιρία να κάνει μεγάλα βήματα προς τα εμπρός μέσα σε μικρές χρονικές περιόδους.